Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: elindult a jegyértékesítés, a Fradi ellen kezdünk

Publikálva: 2023.04.03 Frissítve: 2023.04.04 Kézilabda

Ha szeretne jegyet igényelni a női kézilabda Magyari Kupa négyes döntőre, az alábbi cikkben megtalálja az információkat ennek menetéről.

A mieink múlt héten szerdán a Moyra-Budaörs Handball legyőzésével kiharcolták a szereplést a Török Bódog Magyar Kupa Final Four-ban. A négyes döntő a tatabányai Multifunkciós csarnokban lesz április 22-23-án.
A résztvevők: Győri Audi ETO KC, FTC-Rail Cargo Hungaria, DVSC SHAEFFLER, MTK Budapest. A szombati elődöntőben az FTC-Rail Cargo Hungária együttesével meccselünk. A másik ágon Győri Audi ETO KC–DVSC Schaeffler mérkőzés lesz. A győztesek – vasárnap – a döntőben, a vesztesek a bronzmérkőzésen találkoznak 

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, a négyes döntőbe jutott csapatok számára fenntartott helyeket (500 darab klubonként) a döntő hétvége mezőnyének kialakulását követően, az elődöntőkbe jutott együttesek fogják kezelni. Amennyiben a klubok szurkolói nem élnek az összes számukra fenntartott hellyel, úgy azok később bekerülnek a jegyértékesítési rendszerbe.

Április 3-tól április 8-án 12:00 óráig lehet jegye(ke)t klubunknál. A jegyigénylést a presss@mtk1888.hu (FIGYELEM! HÁROM „S”) e-mail címen lehet leadni. Az igénylólap innen tölthető le, a Magyar Kupa bérlet fülről.  A jegyek egységesen 10.000.- forintba kerülnek, mely biztosítja mindkét napon a bejutást, azaz összesen négy mérkőzés megtekintését. A jegyek a képen bejelölt MTK Budapest szektorba szólnak.

A jegyek árát átutalással lehet kiegyenlíteni a kijejölt határidőig. Az átvétel részleteiről a válasz e-mailben adunk tájékoztatást.
FIGYELEM! Amennyiben megrendeljük az igényelt darabszámú belépőt a szövetségtől, a jegy árának visszatérítésére nincs lehetőség.

A négyes döntő programja:
Április 22., szombat
15:00 első elődöntő: Győri Audi ETO KC–DVSC Schaeffler
17:30 második elődöntő: MTK Budapest–FTC-Rail Cargo Hungaria
Április 23., vasárnap
13:45 bronzmérkőzés
16:30 döntő

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!