Vívás – kard
Szatmári András

Kézilabda: egyik korosztályos csapatunk sem tudta legyőzni a szegedi gárdát

Publikálva: 2023.02.13 Frissítve: 2023.02.13 Kézilabda

A felnőttek Kisvárda Master Good SE elleni meccse előtt a két utánpótláskorú együttesünk lépett pályára.

Először a serdülők mérkőzése szerepelt a programban, ahol a sok hiba, amit támadásban elkövettünk megpecsételte a sorsunkat. Hamar nagy különbség alakult ki, a góllövés pedig az egész félidő alatt problémát okozott nekünk, sőt az eladott labdákból és technikai hibákból ellenfelünk tudott gyors gólokat lőni. Ezzel már az első játékrész után nagy különbséggel mentünk a szünetre, tizennégy gól volt a hátrányunk.

A második játékrészében sem sokat változott a mérkőzés képe, amikor sikerült helyzetet kialakítanunk a szegedi kapus több bravúrt is bemutatott ellenünk, így a góljaink számának növelésével továbbra is gondban voltunk. A végén 48-13-as vereséget szenvedtünk a Szeged csapatától.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 11. forduló

MTK Budapest‒PC Trade Szegedi NKE 13-48 (4-18)

Marinko Kekezovity: ‒ A tabella legelején lévő csapattal játszottunk. Tudtuk, hogy ez nagyon nehéz meccs lesz számunkra. Lassú volt a támadásunk, mert minden akciót labdaleütéssel indítottunk. Sok technikai hibánk volt, ami miatt gyors gólokat kaptunk.

A folytatásban az ifik következtek, akik szintén a PC Trade Szegedi NKE ellen harcolhattak meg. Rendkívül rossz kezdést produkáltak a mieink, a serdülők gólképtelensége átragadt az ifikre is. Negyedóra elteltével csupán négy találat állt a nevünk mellett, míg a szegediek ezalatt tizenkettőnél jártak. Így már a félidőre jelentős különbség alakult ki, több mint tízgólos hátránnyal mehettünk szünetre.

A második félidő sem hozott változást, nem tudtuk csökkenteni a hátrányunkat, és ugyan a góllövés jobban ment, hiszen a végére huszonnégyet szereztünk, de emellett negyvenkettőt kaptunk, így a nagy különbségű győzelemnek a szegediek örülhettek.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 11. forduló

MTK Budapest‒PC Trade Szegedi NKE 24-42 (9-21)

Marinko Kekezovity: ‒ Ezt olyan meccsnek hittem, ahol bíztam abban, hogy harcolhatunk a pontokért, de nem így lett. Annak ellenére, hogy öt játékosom nem játszott sérülés vagy megbetegedés miatt, sokkal jobban kellett volna teljesítenünk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!