Taekwondo
Salim Omar

Kézilabda: egy győzelemmel és egy vereséggel indult a felsőház az U15 számára

Publikálva: 2024.02.29 Frissítve: 2024.02.29 Kézilabda

A Ferencvárosi TC és a Hort S.E. ellen kezdtük meg a felsőházi küzdelmeket.

A másodosztályú U15-ös csapatunk hazai pályán kezdhette meg a felsőházi sorozatot, két csapatal mérték össze magukat. Először a Ferencvárosi TC fiataljai vártak ránk, akik százszázalékos teljesítménnyel, csak győzelemmel kerültek be a küzdelmekbe. Az első félidő nem a miénk volt a zöld-fehérek ellen, a pontatlanságainkból eredő hibáink miatt hatgólos előnyt adtunk ellenfelünknek. A második játékrészben sikerült szépítenünk, és meg is szorongattuk a ferencvárosiakat, de a fordítás nem jött össze, 30-27-re kikaptunk.

A második összecsapásunkon a Hort S.E. csapata ellen tíz perc után 8-2-re vezettünk. A félidőre is megnyugtató, ötgólos különbséggel mehettünk, és a második játékrészben ugyan egyre zárkózott ellenfelünk, de újabb fokozatra kapcsolva 29-26-ra megnyertük a meccset.

OGYB LU15 II. osztály VI/felsőház

MTK Budapest‒Ferencvárosi TC 27-30 (10-16)

MTK Budapest‒Hort S.E. 29-26 (14-9)

Báthori Gábor: ‒ Hazai pályán kezdtük meg az U15 felsőházában a küzdelmeket. Az első mérkőzést a bajnokságban veretlen FTC ellen léptünk pályára. Az első félidőben sok hibával és pontatlanul játszottunk. A második játékrészben feljavultunk és egy-két gólra meg is közelítettük ellenfelünket, de fordítani sajnos már nem tudtunk. Második mérkőzésünk végig vezetve, helyenként szép játékkal tudtuk nyerni a Hort csapata ellen.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!