Kézilabda
Török Lilly

Kézilabda: Debrecen felé vesszük az irányt

Publikálva: 2021.02.13 Frissítve: 2021.02.12 Kézilabda

A K&H liga 12. fordulójában a DVSC otthonába látogatunk.

A Győr elleni vereséget követően újabb, igencsak nehéznek ígérkező ellenfél vár női kézilabdacsapatunkra: Golovin Vlagyimir tanítványai Debrecenbe látogatnak.

Köstner Vilmos együttese 11 mérkőzésén 14 pontot gyűjtött, amellyel pillanatnyilag a hetedik helyen áll a tabellán, épp a mieink mögött. Mi eggyel több meccset, és kettővel több pontot tudhatunk magunkénak, így tulajdonképpen rangadónak is titulálhatjuk a vasárnapi összecsapást, igaz, a hazai pálya mindenképpen a DVSC mellett szól.

A hajdúságiak legeredményesebb játékosa a 11 mérkőzésen 69 találatot jegyző Kovács Anna, míg nálunk a 12/85-ös mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.
A Debrecen ellen soha nem könnyű. A legutóbbi, Fehérvár ellen elveszített meccs ráadásul extra motivációt is jelenthet számukra, de nekünk magunkkal kell foglalkoznunk. Ki kell javítani a hibáinkat, állandósítani szeretnénk a jó játékot, kiiktatni a hullámvölgyeket. Ennek a munkának lesz a következő állomása Debrecen – árulta el vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir.

A vasárnapi mérkőzésen Medve Róbert és Südi Péter fújja a sípot, a hivatalos személyek Birta Sándor és Nagy László lesznek.

2021. február 14. 16:00 DVSC SCHAEFFLER–MTK Budapest (K&H liga, 12. forduló); Elektromos-csarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!