Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Kézilabda: bajnoki még nincs, de kupameccset már játszunk a héten

Publikálva: 2022.11.08 Frissítve: 2022.11.08 Kézilabda

November 10-én az Oxxo Energy Orosházi NKC csapatával mérjük össze magunkat.

A magyar kézilabda-válogatott Európa-bajnoki szereplése miatt a bajnokság ugyan még szünetel, de a mieink megegyeztek másodosztályú ellenfelükkel a Magyar Kupa játéknapjáról. Ennek következtében az összecsapásra csütörtökön 17:30 órai kezdettel kerül sor, melynek helyszíne ráadásul a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont lesz.

Az orosházi gárda az NBI/B-s bajnokságban versenyez, eddig nyolc mérkőzést játszottak le, melyből kettőt tudtak megnyerni, háromszor szenvedtek vereséget és háromszor értek el döntetlent. Nagyon hektikus eredményekkel rendelkeznek, hiszen képesek a bravúrra is, jól bizonyítja ezt a Vasas SC otthonában elért döntetlen, de a tabellán mögöttük elhelyezkedő csapattal szemben is pontot tudnak veszíteni, amit a Tempo KSE elleni 29:29-es eredmény is mutat.

Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a kétarcú orosháziak mindenképp meg szeretnék nehezíteni a dolgunkat, és nem számíthatunk arra, hogy feltett kezekkel utaznak a fővárosba. A meccsnélküli időszakban ez a tétmérkőzés kiváló alkalom lesz arra, hogy éles helyzetben gyakorolhassunk, és legfőbb célunk, hogy a sorozat negyedik körébe jussunk, mely egyetlen mérkőzésen dől el. 

Marinko Kekezovity: ‒ Hosszú időszak után játszunk újra tétmérkőzést. Jó hangulat van a csapatban, és ugyanúgy készülünk erre a találkozóra is, mintha NB I-es csapattal mérkőznénk meg. Mindent megteszünk a győzelemért, hiszen szeretnénk továbbjutni a kupában.

Magyar Kupa III. forduló

2022. november 10. csütörtök 17:30, Budapest, Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont

Oxxo Energy Orosházi NKC‒MTK Budapest

Játékvezetők: Őri E. Pozdena E.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!