Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Kézilabda: az utolsó tíz percben dőlt el a mérkőzés

Publikálva: 2023.01.14 Frissítve: 2023.01.14 Kézilabda

Végig meccsben voltunk, ám végül a BVSC-Zugló örülhetett a két pontnak.

A 2023-as esztendő első bajnoki összecsapásán az ifik a BVSC-Zugló vendégeként léptek pályára. Kiélezett mérkőzésre számíthattunk, ugyanis a tabellán egymás után helyezkedik el a két együttes.

Az izgalmakat már az első perctől kezdve érzékelhettük, felváltva estek a gólok. Többször fordult az állás az első félidő során, ám egy gólnál nagyobb különbséggel nem nagyon tudott ellépni egyik csapat sem. Ez egészen a 18. percig tartott, ugyanis egál után Kekezovity Marinko lányai ‒ Szájer Hanna góljai és Gyömörey Glória találata után ‒ 12-9-es előnyt harcoltak ki. Az ellenfél sem hagyta magát, a hazai időkérés felrázta őket, és a félidő előtt ki is egyenlítettek.

16-16-ról folytatódhatott a második félidő, aminek az eleje inkább a vendéglátóinké volt. Ők kapták el jobban a pihenő utáni rajtot, de messzire nem engedtük őket, mindig szépen kapaszkodtunk. A mindent eldöntő fordulat az utolsó tíz percben történt meg, amikor négy góllal vezetett már ellenfelünk, és az irányítást már nem engedte ki a kezéből, így 31-27-es vereséget szenvedtünk.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 12. forduló

BVSC Zugló‒MTK Budapest 31-27 (16-16)

Marinko Kekezovity: ‒ A 49. percig nyílt volt a mérkőzés, ám elveszítettük a koncentrációnkat, amiből az ellenfél csapata olyan előnyt szerzett, amelyet a játékrész végéig nem tudtunk utolérni. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!