Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Kézilabda: Az Elek Gyula Arénában zárjuk az idényt

Publikálva: 2021.05.27 Frissítve: 2021.05.27 Kézilabda

A K&H liga 26. fordulójában a listavezető FTC-Rail Cargo Hungaria otthonába látogatunk.

Alig 48 órával a DVSC elleni rangadót követően újabb mérkőzés vár női kézilabdacsapatunkra: a bajnokavatásra készülő FTC-Rail Cargo Hungaria otthonában lépünk pályára. A két együttes februári meccsét 34-25-re a zöld-fehérek nyerték meg.

A Ferencváros pillanatnyilag az első helyen áll a tabellán, és pénteki győzelmével – az utolsó fordulóról lévén szó – bebiztosíthatja bajnoki címét. A mieink négy pokoli nehéz, egyaránt vereséggel végződő mérkőzéssel a hátuk mögött érkeznek a Kőbányai útra, ráadásul vezetőedzőnk továbbra sem számíthat a csapat két legrutinosabb játékosára, Szöllősi-Zácsik Szandrára és Dávid-Azari Fruzsinára, illetve az edzéseket már lassan elkezdő, de még nem bevethető állapotban lévő Ferenczy Petrára.

Az FTC legeredményesebb játékosa a 25 meccsen 130 gólt szerző Angela Malestein, míg nálunk a 175 találatnál járó Pál Tamara a házi gólkirály.
Megígérem, hogy küzdeni fogunk, de tudjuk, hogy a két csapat között van némi különbség – mondta vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Nagyon fontos a Fradinak ez a mérkőzés a bajnoki cím szempontjából, de mindent megteszünk, hogy legalább olyan szoros meccset játszunk, mint szerdán.

A pénteki mérkőzésen Őri Erika és Pozdena Erika fújja a sípot, a hivatalos személyek Halmai János és Juhász János lesznek. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

2021. május 28. 18:00 FTC-Rail Cargo Hungaria–MTK Budapest (K&H liga, 26. forduló); Elek Gyula Aréna

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!