Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Kézilabda: Alakul a jövő évi keret (GALÉRIA+VIDEÓ)

Publikálva: 2021.03.11 Frissítve: 2021.03.11 Kézilabda

10 játékosunk hosszabbított, Kürthi Laura érkezik kölcsönbe.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion sajtótermében találkoztak – természetesen a szükséges egészségügyi előírásokat betartva – női kézilabdacsapatunk játékosai, szakmai stábja, illetve a klubvezetés.

Az egybegyűlteket először Deutsch Péter köszöntötte, aki előbb gratulált a csapat idei szerepléséhez, majd támogatásáról biztosította a szakosztályt, és végül megfogalmazta a következő szezonra vonatkozó – nem hivatalos – célkitűzéseket.

A 2021/22-es bajnoki évben szeretnénk megszilárdítani helyünket a középmezőny elején, és esetleg meg-megcibálni a nagycsapatok bajszát – fogalmazott a klub ügyvezető elnöke.

Paál László szakosztályvezető és Golovin Vlagyimir rövid köszöntőit követően ünnepélyes keretek között aláírta új szerződését klubunk 10 játékosa, akik a következő szezonban is az MTK-t erősítik: Bujdosó-Gerháth Fanni, Dakos Noémi, Ferenczy Petra, Győri Barbara, Juhász Eszter, Marincsák Nikolett, Pál Tamara (a Győri Audi ETO KC-től kölcsönben), Pelczéder Orsolya, Sallai Nikolett és Suba Sára.

Ugyancsak aláírta kölcsönszerződését klubunk első új igazolása, a Győri Audi ETO KC-től érkező, mindössze 18 éves jobbátlövő, Kürthi Laura.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!