Taekwondo
Salim Sharif

Kézilabda: mi lesz velünk – ennyi sérülttel – Siófokon?

Publikálva: 2023.04.28 Frissítve: 2023.04.28 Kézilabda

A védekezésben és a kapuban kell extrát nyújtani ahhoz, hogy elhozzuk a két pontot.

A Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntőjét követően visszatért csapatunk a megszokott kerékvágásba. A hétvégi két meccs után kaptak kis pihenőt a lányok, de ezután már a Siófok KC elleni bajnoki forduló került középpontba, melyre vasárnap 16:00 órakor kerül sor a Kiss Szilárd Sportcsarnokban.

A kupahétvége legnagyobb vesztesége, hogy több játékosunk is megsérült, akiknek a felépülése nem egyik napról a másikra történik, így Vágó Attila még nehezebb helyzetbe került, már, ami a variációs lehetőségeket jelenti. A belső posztokon bevethető embereink száma igencsak lecsökkent, de a mieink ennek ellenére is gőzerővel készülnek a vasárnapi összecsapásra.

Ellenfelünk ugyan egy meccsel kevesebbet játszott, mint mi, de ugyanúgy húsz pontot szerzett az eddig lejátszott találkozók során. Legutóbb például nagy skalpot gyűjtött be, ugyanis a Vác alakulata ellen nyert 24-22-re. Nekünk nagyon jó emlékeink vannak a szezonban a Siófokról, ugyanis a hazai összecsapáson már 29-19-re is vezettünk ellenük. Az utolsó negyedórában visszajött a meccsbe a Balaton-parti alakulat, ám ennek ellenére is egygólos győzelmet arattunk.

Annyi bizonyos, hogy Vágó Attilának ismét törheti a fejét a lehetséges összeállításokon, de vezetőedzőnk így is bizakodva tekint a párharcra.

‒ Nem vagyunk könnyű helyzetben, nagyon sok sérült játékosunk van. Ennek ellenére, akik hadra foghatók, azok képesek meglepetést okozni, és elhozni a két pontot Siófokról. Nehéz mérkőzésre számítok, a védekezésnek és a kapusteljesítménynek kell dominálni nálunk, ahhoz, hogy győzni tudjunk.

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 22. forduló

2023. április 30. 16:00, Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok

Siófok KC‒MTK Budapest

Játékvezetők: Felhő F., Öcsi T.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!