Taekwondo
Salim Omar

Kézilabda: a héten a Bajnokok Ligájában szereplő csapatok elleni párharcok várnak együttesünkre

Publikálva: 2023.01.23 Frissítve: 2023.01.22 Kézilabda

Szerdán az FTC-Rail Cargo Hungariát látjuk vendégül, szombaton Győrbe utazunk.

A NEKA elleni szombati siker után nincs sok ideje megpihenni Vágó Attila alakulatának, ugyanis a bajnokságban a két zöld-fehér csapat szerepel a következő heti programban. Az első állomáson hazai környezetben fogadjuk a ferencvárosi lányokat.

A többszörös magyar bajnok és kupagyőztes csapat elleni párharc a hazai meccsektől eltérő időben kezdődik, a megszokott 17:00 óra helyett 18:00 órától kerül sor az összecsapásra. A mieink nagyon jó sorozatot tudhatnak maguk mögött, az elmúlt öt meccsen ugyanis nyolc pontot zsebeltek be. Vágó Attila érkezése óta pedig csupán egyetlen vereséget szenvedtünk, és akkor is csak pár másodperc választott el minket a pontszerzéstől.

A zöld-fehérek a Debrecen ellen éppen úgy jártak a legutóbbi hazai meccsen, mint mi, hiszen Vámos Petra gólja a döntetlent eredményezte számukra. Azóta a magyar bajnokságban a Fradi Dunaújvárosban aratott hatgólos győzelmet. Ezen a találkozón több mint hatszáz nap után újra a fővárosiak keretében volt Cirjenics-Kovacsics Anikó. A Bajnokok Ligájában vasárnap léptek legutóbb pályára, amikor a Brest Bretagne otthonában 24-21-es vereséget szenvedtek.

Vágó Attila a soron következő két mérkőzést gyakorlásra használja fel, illetve arra, hogy mindenki szerephez jusson a találkozókon.

‒ Szerdán a Fradit fogadjuk hazai pályán. Ezt a mérkőzést, illetve a szombati, Győr elleni találkozót is edzésterhelésként fogjuk fel. Szeretném elosztani a játékperceket, és mindenkinek lehetőséget adni.

A mérkőzésre a jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megvásárolni, a jegypénztár már 16:00 órától a kilátogatók rendelkezésére áll, így kérünk mindenkit, hogy kellő időben érkezzen a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontba. A jegyárak a többi meccsünkkel azonos áron vásárolhatóak meg, a XVII. kerületi lakosok, diákok és nyugdíjasok egységesen 500.- forintos áron, a hazai normál jegyek 1.000.- forintos áron, míg a vendégszektorba jegyet vásárlók egységesen 1.500.- forintos áron érhetők el.

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 13. forduló

2023. január 25. 18:00, Budapest, Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont

MTK Budapest‒FTC-Rail Cargo Hungaria

Játékvezetők: Bóna Sz., Földesi Cs.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!