Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Kézilabda: a fiatalok sem tudták legyőzni a Debrecent

Publikálva: 2022.12.05 Frissítve: 2022.12.05 Kézilabda

A felnőttcsapatunk mellett az U17 és az U19 is a DVSC SCHAEFFLER-t fogadta szombaton.

A tabella első helyén, erős erőkből álló Debrecen volt a vendégünk, játékosaik az első perctől kezdve éreztették fölényüket. A nyitott védekezésük nagy gondot okozott számunkra, ám időnként nagyon szép összejátékokat látva jutottunk el helyzetekig. Az első félidőben már kialakult a tízgólos különbség, a félidőre pedig tovább nőtt a differencia. A második félidőben is tartott ellenfelünk fölénye, de az első félidei hátrány nem nőtt jelentősen, végül 46-25-ös vereséget szenvedtünk.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 15. forduló

MTK Budapest‒DVSC SCHAEFFLER 26-45 (9-23)

Marinko Kekezovity: ‒ Támadásban sok technikai hibával játszottunk, így gyors gólokat kaptunk. Voltak jó pillanatok, időnként jól dolgoztunk együtt, de ez nem volt elég.

Az ifik mezőnyében is a debreceniek vezetik a tabellát, a meccs első gólját Kárász Szonja révén mi szereztük. 5-5-ig tartottuk a lépést, ám az ezután elkövetett hibáinkat már büntette a vendégcsapat. Először kisebb előnybe kerültek, majd a 28. percben már nyolc góllal léptek el, ami megmaradt a szünetre is.

A térfélcsere után tíz perc telt el, amikor már tízre nőtt a hátrányunk. Nem tudtunk kellő ellenállást tanúsítani, próbálkoztak a lányok, de a Debrecen folyamatosan növelte az előnyét, ami a végére 40-19-es vereséget jelentett számunkra.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 15. forduló

MTK Budapest‒DVSC SCHAEFFLER 19-40 (11-19)

Marinko Kekezovity: ‒ Ezen a meccsen csak az első nyolc percben voltunk koncentráltak, ekkor az öltözőben megbeszélteket betartottuk. A meccs hátralévő részében nagyon statikusan játszottunk, és minden támadást a labdaleütésből indítottunk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!