Atlétika
Nemes Rita

Kézilabda: A Ferencváros következik

Publikálva: 2021.02.23 Frissítve: 2021.02.22 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 13. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungariát látjuk vendégül az Elektromos-csarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük YouTebe-csatornánkon.

A Mosonmagyaróvár elleni önbizalomnövelő győzelmet követően újabb hatalmas erőpróba vár női kézilabdacsapatunkra: az FTC-Rail Cargo Hungaria látogat az Elektromos-csarnokba. A két együttes köztudottan jó viszonyt ápol egymással, de a pályán természetesen nincs barátság.

A zöld-fehérek eddigi tizenegy bajnokijukból mindössze egyet veszítettek el (a Győr ellen), negyedik helyen állnak a tabellán, igaz, az első három helyezett több mérkőzést játszott, mint Elek Gábor tanítványai.

A mieink tizenhárom meccsükből nyolcat nyertek meg, négyet veszítettek el, és legutóbb, a DVSC SCHAEFFLER otthonában 29-29-es döntetlent játszottak.

A Ferencváros legeredményesebb játékosa a tizenegy meccsen 63 találatot jegyző Angela Malestein, míg nálunk a 13/93-as mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.
Az utolsó pár meccset látva úgy tűnik, nagyon jó formában van a Fradi – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Sok múlik azon, hogy épp mit szeretnének gyakorolni ellenünk. Mi mindenesetre igyekszünk a legjobbat kihozni magunkból.

A szerdai mérkőzésen Bujdosó Máté és Horváth Viktor fújja a sípot, a hivatalos személyek György Szolanzs Vivien és Farkas Zsuzsanna lesznek. A találkozót klubunk Youtube-csatornáján élőben közvetítjük!

2021. február 24. 18:30 MTK Budapest–FTC-Rail Cargo Hungaria (K&H liga, 13. forduló); Elektromos-csarnok


Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!