Tenisz
Gálfi Dalma

Kézilabda: A Debrecen következik

Publikálva: 2021.05.25 Frissítve: 2021.05.24 Kézilabda

A K&H liga 25. fordulójában a DVSC SCHAEFFLER-t fogadjuk.

Három idegenbeli találkozó után női kézilabdacsapatunk visszatér az Elektromos-csarnokba: a K&H liga utolsó előtti fordulójában a DVSC-t látjuk vendégül a Népfürdő utcában. A két együttes februári összecsapása hatalmas küzdelmet hozott, és 29-29-es döntetlennel ért véget.

Kudor Kitti tanítványai remek formában várják a szerdai találkozót: a Tippmix Magyar Kupa Final Fouron, illetve május 22-én, a Ferencváros elleni bajnokin is bizonyították, csalóka a tabellán elfoglalt hetedik helyük. A mieink három vesztes meccs után lépnek pályára szerdán, igaz, ha megnézzük az ellenfeleket (Siófok, Mosonmagyaróvár, Győr), nincs okunk a szégyenkezésre.

Ellenfelünk legeredményesebb játékosa a 22 mérkőzésen 142 találatot jegyző Kovács Anna, míg nálunk a 24 meccsen 168 gólig jutó Pál Tamara a házi gólkirály.
Az utolsó három fordulóban a bajnokság három legerősebb csapatával találkozunk, illetve találkoztunk – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Idegenben döntetlent játszottunk a Debrecennel, és hazai pályán sem lehet más a cél, mint a két pont itthon tartása. Igyekszünk kihozni magunkból a maximumot.   

A szerdai mérkőzésen Bócz László és Wiedemann Viktor fújja a sípot, a hivatalos személyek Palkovits Dávid és Babity István lesznek. A találkozót zárt kapuk mögött rendezzük, de élőben közvetítjük klubunk Youtube-csatornáján.

2021. május 26. 18:00 MTK Budapest–DVSC SCHAEFFLER (K&H liga, 25. forduló); Elektromos-csarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!