Atlétika
Jankovics Dániel

Kezdődik a szezon

Publikálva: 2020.09.02 Frissítve: 2020.09.02 Kézilabda

Az Alba Fehérvár KC-t fogadjuk a szezonnyitón.

A K&H női kézilabdaliga 1. fordulójában csapatunk az Alba Fehérvár KC-t látja vendégül az Elektromos-csarnokban. Az előző kiírásban a mieink a 7. helyen álltak a bajnokság lefújásakor, ellenfelünk pedig a 12. pozícióban zárt. A két együttes legutóbb 2020. január 18-án találkozott tétmeccsen, ekkor a mieink 36-30-ra nyertek hazai pályán.

Július végén felkészülési mérkőzésen mérte össze erejét a két csapat, a végén Deli Rita tanítványai örülhettek.

Felemás érzéseim vannak, hazai pályán voltak jobb és rosszabb meccseink is a Fehérvár ellen. Valamelyest megfiatalított FKC-vel fogunk találkozni, két rutinos játékossal kiegészítve. Itthon illene megszerezni a két pontot, de majd csak a pályán derül ki, hogy melyik csapat tudott jobban felkészülni a másikból. Az első forduló mindig stresszes, főleg, hogy fél év kihagyás után játszunk újra tétmeccset – vélekedett vezetőedzőnk. – Mindenesetre úgy készültünk, hogy itthon tartjuk a két pontot.

A szombati mérkőzésen Felhő Ferenc és Öcsi Tamás fújja a sípot, a hivatalos személyek Kékes Pál és Kékes Csaba lesznek. A találkozót – a koronavírus-helyzetre való tekintettel – zárt kapuk mögött rendezzük.

2020. szeptember 5. 18:00 MTK Budapest–Alba Fehérvár KC; Elektromos-csarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!