Kézilabda
Kobela Tamara

Kettős győzelem a Budafok ellen

Publikálva: 2016.12.21 Frissítve: 2016.12.20

Felnőtt és utánpótláscsapatunk is győzött 2016 utolsó hazai bajnoki mérkőzésén.

Bár a félidőben még a vendégek vezettek, a végén a hazai publikim örülhetett.

NB-I/B: 
MTK Törökbálint - Budafok  84-77 (14-13, 22-26, 20-16, 28-22)
Törökbálint Sportközpont, 250 néző

statisztikai lap

Szoros első félidőt játszottak egymással a csapatok, az első negyed végén a hazai együttes vezetett (14-13), a félidőben viszont a Budafok állt jobban (36-39).

A félidei szünetben az Erika C Dance School táncosai szórakoztatták a szépszámú publikumot.

Nem sokat változott a helyzet a harmadik játékrészben sem, aminek a végén újra nálunk volt az előny, igaz egyetlen pont volt a különbség (56-55).

A negyedik negyedben az első kosarat a vendégek dobták, de utána az MTK Törökbálint 14-0-ás rohammal gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést (71-57). A legnagyobb különbség négy perccel a vége előtt alakult ki, amikor 79-63 volt az állás. Ekkor kicsit talán túlzottan is megnyugodtak a hazai játékosok, és egy pérccel a vége előtt 81-77-re feljöttek a vendégek, de igazi győzelmi esélyük ekkor már nem volt.

Szarvas Gábor vezetőedző: – Nagyon kiegyensúlyozott az idei bajnokság, minden csapatnak meg kell harcolnia minden egyes győzelemért. Örülök, hogy újra öt játékos is kétszámjegyű pontot dobott, ez is jelzi, hogy csapatként szereztük meg ezt a két pontot. Külön kiemelem Szabó Tibor teljesítményét, aki dominálta a játékot a palánkok alatt és stabilitást adott a csapatnak ezzel. Öt mérkőzést nyertünk zsinórban, jövő héten tartjuk a csapat karácsonyi ünnepséget, az én kívánságom a fa alá egy hatodik győzelem a TF Budapest elleni rangadón. Köszönjük a szurkolók a biztatását, jó érzés volt újra ennyi ember előtt játszani.

U20:

Az eddig a találkozóig két veretlen utánpótlás gárda csatájából az MTK Törökbálint fiataljai jöttek ki győztesen.

MTK Törökbálint – Budafok 77-63

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!