Atlétika
Jankovics Dániel

Két arany, egy ezüst és egy bronz (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.08.16 Frissítve: 2020.08.16 Atlétika

Jól szerepeltek szombaton a fiatalok.

A hétvégén, az Ikarus BSE pályáján rendezték Magyarország junior és utánpótlás atlétikai bajnokságát. Az első érmünk Jancsik Tamás nevéhez fűződik, aki gerelyhajításban 63.84 méterrel a második lett Járvás Máté mögött és megelőzve Mihajlovic Alexet.

Picivel később Renner Lucának szurkolhattunk, aki esélyeshez méltóan, 1.81 méterrel megnyerte a magasugrást Fekete Fédra és Kriszt Katalin előtt. Férfiaknál ugyanebben a számban Deutsch Domonkos bronzérmet szerzett Horváth Koppány és Abdul Kevin mögött.

Nem kellett sokat várni a következő aranyéremre, ugyanis Sári Pálma 49.66-tal nem talált legyőzőre gerelyhajításban. Pálma Eszenyi Napsugárt és Misák Dominikát előzte meg, míg a szintén MTK-s Marosi Viktória 40.66-os dobása az 5. helyre volt elég.

100 méteren Kassai Boglárka 7., Kuti Nikolett 5., Vágvölgyi Csaba 3. lett lett futamában, ám egyikőjük sem jutott döntőbe, míg női 400-on Diószegi Kata 61.70-es egyéni csúccsal a 8. pozícióban zárt, férfi 400-on pedig Sárközi Dominik 52.27-tel a 6. helyen végzett.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!