Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Készen áll

Publikálva: 2020.09.01 Frissítve: 2020.09.01 Röplabda

Durst Anna lesz női röplabdacsapatunk új csapatkapitánya.

Döntött az öltöző népe: Durst Anna váltja a Vasashoz távozó Takács Dorotit a csapatkapitányi poszton, a helyettese Godó Panni lesz. Nem lesz ismeretlen a szerepkör feladónk számára, mivel az utánpótlás-válogatottakban már többször is betöltötte azt.

Egyrészt a pályán és azon kívül is össze kell fognom a csapatot, főleg, ha ne adj’ isten, hullámvölgybe kerülnénk, másrészt pedig közvetítenem kell a játékosok és a stáb, illetve a vezetőség között – taglalta a csapatkapitányság mibenlétét feladónk.

Persze nem mindenki alkalmas alkatilag erre a szerepre, Anna viszont úgy gondolja, neki nem okoz gondot.

A pályán vezéregyéniség vagyok, már csak a posztom miatt is, irányítóként kell ez a fajta mentalitás – vélekedett a még mindig csak 22 éves feladó, aki második szezonját kezdi kék-fehérben. – Korábban sem éltem meg teherként a csapatkapitánysággal járó pluszfeladatokat, nem okoz gondot a kommunikáció, eddig is mindent meg tudtunk beszélni Mátéval.

Mindeközben javában zajlik a felkészülés, túl van a csapat az első két edzőmeccsén, nincs sok idő pihenni.

Az öltözői hangulat továbbra is nagyon jó, de nagyjából a Nyíregyháza elleni meccs után elértük a mélypontot, már ami a mentális és fizikai fáradtságot illeti, de a felkészülés ezen szakaszában ez normális.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!