Kézilabda
Porobic Zoé

Kész a leltár

Publikálva: 2015.12.15 Frissítve: 2015.12.15

Lassan közelegnek az ünnepek, a legtöbb bajnokság már téli álmát alussza (illetve ezerrel dübörög a felkészülés a tavaszra). Ennek apropóján összegyűjtöttük, hogyan szerepeltek az ősszel az MTK Budapest különböző csapatai.

Az MTK Budapest felnőtt labdarúgócsapata az ötödik helyen telel az OTP Bank Ligában, igaz, egy körrel ezelőtt még a dobogó harmadik fokán álltak. Egy évvel ezelőtt, az utolsó őszi játéknapot követően a második helyen álltak a kék-fehérek. Érdekesség, hogy akkor is debreceni vereséggel búcsúztattuk az őszt. 

NB III-as csapatunk – hektikus szezont követően – a tizenharmadik helyen telel. U19-es csapatunk pole pozícióból fordul a tavaszra, csakúgy, mint az U14-esek. Az U17-esek harmadikok féltávnál, az U16-osok negyedikek, míg az U15-ös csapat az ötödik helyen tölti az ünnepeket.

Az MTK Hungária FC a második helyen áll féltávnál a Jet-Sol Ligában, egyedül az FTC tudta legyőzni, illetve megelőzni őket. Az NB II-ben szereplő U19-es csapat vezeti a Keleti csoportot, csakúgy, mint az U17-esek, akik impresszív, 110-5-ös gólkülönbséggel ünnepelhetnek Karácsonykor. Az U15-ösök a második helyen fordulnak, mindössze 3 ponttal lemaradva a Kóka FNLA mögött.



Az MTK Budapest női kézilabdacsapata speciális helyzetben van. Jelenleg a kilencedik helyen tanyáznak, a Fehérvári KC-val azonos pontszámmal. Azonban a szezon végén már nem a gólkülönbség dönt pontazonosság esetén (ami jelenleg az FKC-nek kedvez), hanem az egymás elleni eredmény, amely az MTK javára billentené a mérleg nyelvét.

Az MTK Budapest női röplabdacsapata az alapszakasz felénél a bajnokság ötödik helyén áll. Hollósy László együttese 22 pontot szerzett az ősszel, csakúgy, mint a Jászberényi RK, utóbbi csak a jobb szettarányának köszönhetően előzi meg a fővárosiakat.

Az MTK Budapest női kosárlabdacsapata nyolcból nyolc meccset nyerve magabiztosan vezeti az NB I/B Keleti csoportját. Sztevan Csupics együttesét eddig senki nem tudta megszorongatni sem, és a csapat kimondott célja a feljutás, veretlenül.


Az MTK Törökbálint hatalmas küzdelmet vív a férfi kosárlabda NB I/B Nyugati csoportjában, pillanatnyilag az ötödik helyen áll a tabellán, karnyújtásnyira a dobogótól. 

Az MTK 1888 a férfi vízilabda OB I/B A csoportjának hatodik helyén telel, éppen ötvenszázalékos mérleggel: tíz mérkőzéséből ötöt-ötöt nyert meg, illetve vesztett el. 

Az MTK Budapest U14-es jégkorongcsapata a kölyök bajnokság 9. helyén áll pillanatnyilag a rendkívül erős ellenfeleket felvonultató B csoportban.

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!