Atlétika
Magyari Zoltán

Karate/cselgáncs: megnyitotta kapuit a vadonatúj Küzdősportcentrum (VIDEÓ+GALÉRIA)

Publikálva: 2022.09.23 Frissítve: 2022.09.24 Karate

A karate- és cselgáncsszakosztályunk birtokba vehette új edzőtermét.

A zuglói Lantos Mihály Sportközpont ‒ az Atlétikai Centrum után ‒ újabb épülettel bővült. Ezúttal az MTK Budapest két szakosztályának sportolói, a karatékák és cselgáncsozók örülhettek új csarnokuknak. dr. Deutsch Tamás úgy fogalmazott, hogy mindkét sportág világszínvonalú bázissal lett gazdagabb. Az MTK Budapest elnöke a Küzdősportcentrum átadásáról, illetve a jövőbeni fejlesztési tervekről beszélt kameránk előtt.

Zugló polgármestere, Horváth Csaba is az elkészült létesítmény megalkotói között volt, ő maga pedig a sportépületek fellegvárának nevezte a XIV. kerületet, hiszen nincs még egy olyan városrész, amely ilyen sok sportközponttal rendelkezik. 

Az érintett sportágak részéről a karateszövetség elnöke, dr. Mészáros János is a vendégek között volt, aki részese volt az új sportközpont megvalósulásának. A karateszövetség elnökeként az elmúlt héten a sportág magyarországi ötvenéves évfordulóját ünnepelhették, így a rendkívül színvonalas új építmény a karate hazai népszerűségét is megmutatja.

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!