Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Karate: Rengeteg érmet szereztünk Lengyelországban

Publikálva: 2021.10.20 Frissítve: 2021.10.20 Karate

Minden korosztályban a dobogóra állhattunk.

Hétvégén, a lengyelországi Bielsko Bialában rendezett nemzetközi bajnoksággal fejeződött be a felnőttek számára a kvalifikáció a világbajnokságra, míg az utánpótlás-versenyzők számára a jövő évi Európa-bajnokságra lehetett pontokat szerezni.  

A felnőttek közül Sterck Laura, a női kata válogatott tagjaként nyert aranyérmet, míg Baranyi Zsófia az 55 kilogrammosok között szerzett első helyet. A 60 kilogrammosok felnőtt versenyében Csöppű Bence harmadik helyen zárt, a 75 kilogrammosok között Botos Botond ezüstérmet zsebelt be, majd az U21-esek között harmadik lett.

Ilankovic Aleksandra a 61 kilogrammosok U21-es versenyét megnyerte, a felnőttek között harmadik lett. Az 58 kilogrammos junior kumitében Fleischer Dóra a dobogó második fokára állhatott fel, a férfiaknál Dudás Zsombor ugyancsak második lett. A 76 kilogrammosoknál Benkő Zsolt bronzéremnek örülhetett.

A kadetmezőnyben Tóth Zsombor – 52 kilogrammban – diadalmaskodott, csapattársát, Tóth Mátét megelőzve, Fischer Bálint két súlycsoporttal feljebb, 63 kilogrammban lett bronzérmes.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!