Tenisz
Babos Tímea

Karate: kvalifikációs megméretés Lengyelországban

Publikálva: 2022.10.03 Frissítve: 2022.10.03 Karate

A hétvégén a Polish Openen versenyeztek karatékáink.

Október első hétvégéjén a Bielsko-Bialában rendezett sorozat állomásán szerepeltek klubunk sportolói, akiknek az első kvalifikációs megméretés volt a korosztályos Európa-bajnokságra, illetve a felnőtt versenyzők számára a májusi kontinensviadalra.

A felnőttmezőnyben három érmes helyezéssel zártunk, hiszen Ilankovics Aleksandra (-61kg), Jakubovics Dalma és Csöppü Bence (-60kg) is harmadik lett. Jakubovics Dalma ezen kívül az U21-ben korosztály legjobbja lett, míg Baranyi Zsófi a felnőttek között az ötödik helyet szerezte meg, de sajnos sérülés miatt nem tudta folytatni a versenyzést. Szintén a felnőttek között, csak a formagyakorlat versenyszámban Fábián Csenge ezüstéremmel gyarapította a hétvégi éremesőt.

A juniorok kategóriájában két bronzérmet zsebeltünk be, Fleischer Dóra (-66kg) és Gáspár Laura (-48 kg) révén. A kadetek között két aranyéremnek örülhettünk Tóth Zsombor (-52kg) és Tóth Máté (-57kg) által, illetve Kovács Gergely (-57kg) harmadik hellyel és Dalnoki Szofi (-47kg) ötödik hellyel gazdagított minket.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!