Tenisz
Fucsovics Márton

Karate: kilenc sportolóval vágunk neki a budapesti világbajnokságnak

Publikálva: 2023.09.26 Frissítve: 2023.09.26 Karate

A karatékák mellett három edzőnk a szakmai stáb tagjaként segíti a versenyzők munkáját.

Hivatalossá vált, hogy kik léphetnek tatamira az októberi hazai rendezésű világbajnokságon. Összesen kilenc kék-fehér sportoló képviseli klubunkat a világeseményen, illetve a szakma stáb három edzőnkkel egészül ki. A formagyakorlatos Sterck Laura egyéniben és csapatban is versenybe száll, illetve a kata csapatnak tagja lesz Fábián Csenge is. 

A két formagyakorlatos karatéka mellett négy női és három férfi versenyzőnk harcolta ki az indulás jogát küzdelemben. Jakubovics Dalma (-55kg), Fleischer Dóra (+68kg) egyéniben küzd meg, Ilankovic Aleksandra az egyéni versenyzés mellett a női csapat sikerességét is segíti. Rajtuk kívül pedig Boussebaa Aicha a női csapatversenyben fog szerephez jutni. 

A férfiak között egyéniben Hárspataki Gáborért (-75kg) és Kapdebo Botondért (+84kg) szurkolhatunk, a férfi csapatnak pedig Botos Botond lesz a tagja. Klubunk edzői közül hárman is a magyar válogatott szakmai stábját erősítik, Fischer Mihály kumite vezetőedzőként, Papp Miklós kumite edzőként, és Büchler Zsolt a katacsapat szövetségi kapitányaként és vezetőedzőjeként segíti a sportolók munkáját. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!