Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kanta József halmozza a bronzokat

Publikálva: 2015.05.29 Frissítve: 2015.05.28 Labdarúgás

A játékostársak után, a szurkolók is a szezon harmadik legjobb NB I-es játékosának látták Kanta Józsefet, az MTK Budapest csapatkapitányát.

Nem csupán az MTK, Kanta József is szállítja egyéni elismerések terén a bronzérmeket az idényben. Szerdán este a Kick Off Party – Évzáró Futball Gála keretében díjazták a szezon legjobbjait, akiket a Nemzeti Sport Online olvasói választottak meg. A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének voksolása után – ahol az NB I-es játékosok szavazhattak, hogy szerintük ki volt az idény legjobb játékosa –, itt is harmadik helyen végzett az MTK Budapest játékosa.

A 2014/15-ös idény legjobb játékosának a sportnapilap olvasói Dibusz Dénest (FTC) választották meg Nikolics Nemanja (Videoton) és Kanta József (MTK Budapest) előtt. A legjobb U21-es játékos Márkvárt Dávid (PMFC) lett, megelőzve Kitl Miklóst (KTE) és Balogh Norbertet (DVSC).

A szezon legjobb külföldön játszó labdarúgójának járó díjat Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva) érdemelte ki Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg) és Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) előtt.

A díjak átadása mellett az este lényege az volt, hogy azok a sportemberek, vezetők, szponzorok, akik a pályán és a pályán kívül minden héten összevetik tudásukat, egymás ellen küzdenek, azok megmutassák, milyen egységet is képez, milyen szoros szálakat fűz a sport a benne aktívan tevékenykedők között. A jó hangulatú esemény méltó előrehozott zárása volt a bajnoki idénynek.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!