Kézilabda
Koronczai Petra

Jövőre is kék-fehérben

Publikálva: 2017.03.27 Frissítve: 2017.03.28 Kézilabda

Az MTK Budapest négy alapembere is hosszabbított a klubbal.

Az MTK Budapest női kézilabdacsapatának négy meghatározó játékosa is szerződést hosszabbított a klubbal: Dakos Noémi, Kovács Gréta, Szádvári Krisztina és Tóth Eszter mind kék-fehérben játszanak a következő szezonban is.

Szádvári Krisztina 2014-ben igazolt az MTK Budapestbe, Vácról. A kétszeres KEK-győztes balszélső 74 mérkőzésen 178 gólt szerzett.

Kovács Gréta 2014-ben érkezett Érdről, azóta a kék-fehérek egyik legmeghatározóbb játékosává nőtte ki magát: 96 meccsen 147-szer volt eredményes.

Engem nem kellett sokat győzködni – vallotta be Kovács Gréta, a kék-fehérek irányítója. – Jól érzem magam itt, lassan már harmadik éve, nem is állt szándékomban elmenni. Örültem, hogy meg tudtunk egyezni mindenben.

Tóth Eszter 2016-ban érkezett az Ipress Center-Váctól, első kék-fehér szezonjában 21 meccsen 32 gólnál jár.

Dakos Noémi 2015 nyarán igazolt Vácról az MTK Budapestbe, amelynek színeiben 53 mérkőzésen 118 gólt szerzett, sőt, azóta már a magyar válogatottban is bemutatkozhatott.

– Nagy előnyt jelenthet jövőre, hogy egyben tudjuk tartani a csapatot – vélekedett a válogatott beállós. – Tavaly nyáron sokan távoztak, idén remélhetőleg maximum ketten-hárman. Most télen úgy tűnt, hogy kezd beérni Vova munkája, összeállt a csapat, és ez jövőre csak jobb lesz.

A négy lány legközelebb március 29-én, a Kispest ellen bizonyíthat.

2017. március 29. 19:00 Kispest NKK – MTK Budapest; K&H női kézilabda liga mérkőzés, Soroksári Sportcsarnok (1238 Budapest, Szentlőrinci út 2.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!