Atlétika
Krizsán Xénia

Jobb játékot és harcos küzdelmet várnak a Zalaegerszeg ellen

Publikálva: 2014.10.28 Frissítve: 2014.10.28 Kosárlabda női

Mint ismeretes, a női NB-I/A-csoportjának második fordulójában, a Vasas ellen gyűjtötte be első győzelmét az MTK Budapest az idei bajnokságban. A siker azonban nem jött könnyen.

Nem, hiszen végig a Vasas vezetett a borzasztó dobóformában játszó MTK ellen, mely az utolsó negyedben, hat perc pontos és harcos játékkal fordította meg a meccset.

Petőné Nagy Dorottya, az MTK Budapest szakosztályelnöke reméli, hogy a szezonban ez volt utolsó – ilyen formában – rosszul sikerült mérkőzésük. Pedig a következő forduló sem lesz sétagalopp, hiszen a harcos Zalaegerszeg otthonába látogatnak Sztevan  Csupics tanítványai.

Jobb játékot és harcos küzdelmet várnak a Zalaegerszeg ellen

– Bár a ZTE két vereségével jelenleg a lista végén áll, ez nem jelenti azt, hogy könnyű dolgunk lesz, hiszen a zalaiak az első két fordulóban a PINKK-Pécs és a Sopron ellen játszottak, és ezek az együttesek, mint tudjuk, komoly játékerőt képviselnek. A Zalaegerszeg jó csapat, külföldi játékosuk is van. Természetesen nagyon örülnénk, ha izgalmas idegenbeli meccsen nyerni tudnánk.

A ZTE Női Kosárlabda Klub – MTK Budapest mérkőzést pénteken, 16:30 órakor rendezik a zalaegerszegi sportcsarnokban. (8900 Zalaegerszeg Gasparich utca 16.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!