Atlétika
Szabó Beatrix

Jegyvásárlási és beléptetési információk a Dunaújváros – MTK Budapest bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban

Publikálva: 2015.04.08 Frissítve: 2015.04.11 Labdarúgás

A Dunaújváros – MTK Budapest találkozóra, a 2015. április 11-én szombat 14:00 órakor kezdődő mérkőzésre a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Dunaújváros Stadionba.

A Dunaújváros PASE – MTK Budapest találkozóra, a 2015. április 11-én szombaton 14 00 órakor kezdődő mérkőzésre a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a dunaújvárosi stadionba.

A Dunaújváros és az MTK Budapest szurkolói 2015. március 9-től, az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják jegyeiket, valamint személyesen – 2015. április 9-től reggel 09:00 órától – a klub székházának 307-es irodájában, elővételben is van lehetőség jegyvásárlásra. A dunaújvárosi Tourinform irodában, azok a szurkolók tudnak segítséget kérni, akiknek nincs otthon számítógépük, vagy nyomtatójuk. Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a Szurkolói kártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával. Az online és az elővételi vásárlásnál, a Dunaújváros szurkolói részére 10 % -os kedvezményt biztosít a klub.

A mérkőzés napján – a klub székházban (307-es iroda) – 09:00-kor nyit a hazai pénztár, ahol várják a szurkolókat, míg a vendégoldalra, a mérkőzés előtt 3 órával (11:00 óra) már lehet jegyet vásárolni. Kérünk mindenkit, hogy jegyvásárláshoz hozza magával Szurkolói kártyáját!

A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800.- Ft, a felnőtt jegy ára pedig 1.200.- Ft/fő. A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása. 

A tavaszi szezontól a szabályoknak megfelelően semleges szektort alakítottak ki, mely a hazai oldalon található „H" szektor. Ide a semleges szurkolói vagy MLSZ kártyával rendelkező nézők a hazai pénztárban vásárolhatnak jegyet!

A vendégszektorba a jegy ára egységesen 1.200.- Ft/fő.


Az internetes jegyvásárláskor először regisztrálni kell, majd a mérkőzés kiválasztása után, a szektoron belül kell kiválasztani az adott széket. A „Tovább” gomb megnyomásával meg kell adni a klubkártya azonosítót, a jelszót, ezután kiválasztani a banki fizetést és végrehajtani az átutalást. A tranzakció után ki kell nyomtatni a jegyet, és a mérkőzésre el kell hozni, mivel csak ezzel tud belépni a jegytulajdonos!

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem szerzik be a belépőket, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok lesznek, és akár az első félidőről is lemaradhatnak a sorban állás miatt! Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzák magukkal szurkolói kártyájukat! Jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a Szurkolói kártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be. Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat, Szurkolói kártyájukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében, hiszen számukra ingyenes jegyet biztosít a klub, de fontos információ, hogy mindenkinek rendelkezni kell klubkártyával! 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!