Atlétika
Jankovics Dániel

Játékosbemutató: Rácz András

Publikálva: 2020.07.21 Frissítve: 2020.07.22 eSport

Rácz Bandi, esport szakosztálynunk oszlopos tagja, aki 2017-ben bajnokként érkezett csapatunkhoz. A vele készült interjúban elmeséli, hogyan jutott el a HevesPluszEgytől az MTK Budapest csapatkapitány szalagjáig.

– Mióta játszol a Pro Clubs játékmóddal?

– A Pro Clubs játékmóddal a FIFA16-ban ismerkedtem meg. Akkoriban hobbi 1v1-es kis társasággal kezdtünk el pötyögni a „HevesPluszEgy” csapatában. Érdekesség,hogy itt olyan nevek is előfordultak már a csapatban, mint Karpierz Ferenc, aki éveken át magyar válogatott oszlopos tagja volt, vagy épp a jelenlegi segítőm, Majorosi Krisz.

– Hogyan lettél MTK játékos?

– 2017 nyarán a szakosztály megalakulásával egyidőben érkeztem. Az akkori manager Poór Tamás keresett meg engem,hogy szüksége lenne a szolgálataimra játékosként és csapatkapitány-helyettesként.


– Mi volt a legnagyobb sikered pályafutásod során?

– A virtuális pályán elért eredmények közül az,hogy a Hungary 11-gyel bajnokságot tudtam nyerni. Emelett a már lassan három éve tartó kék-fehér korszak minden pillanatát meg tudom említeni. Innen talán a csapatkapitányi/manageri kinevezésemre és a bajnoki ezüstökre vagyok a legbüszkébb.

– Mik a céljaid a FIFA21-re?

– Szeretném a csapatot újra a bajnoki dobogón és a HPCL Kupa döntőjében látni. A megújult kerettel remélem, hogy sikerülnek ezek a célok.

Esport szakosztályunk támogatója:


 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!