Kézilabda
Szőke Szonja

Játékosbemutató: Majorosi Krisztián

Publikálva: 2020.07.23 Frissítve: 2020.07.23 eSport

Majorosi Krisz, esport szakosztályunk 1v1-es játékosa 2017 novemberében érkezett hozzánk. A vele készült interjúban elmeséli többek között azt, hogyan csatlakozott Pro Clubs csapatunkhoz.

– Mikor kerültél be a Pro Clubs világába?

– A pro clubs játékmódot mindig csak „fun” szinten űztem (addig csak az 1v1 volt érdekes számomra). Egészen 2017 őszéig, mikor az MTK Budapest 1v1-es válogatóján – Rácz Andrissal beszélgetve – kedvet kaptam, hogy csatlakozzak az MTK-hoz. Kis idő elteltével a v4 kvalifikációján harmadik lettem, így kezdődött el pályafutásom 1v1-es szakasza.

– Mire vagy a legbüszkébb eddigi eredményeid közül?

– Legnagyobb sikerként talán az idei Hunesz FIFA Masters megnyerését említeném. Több külföldi kvalifikáción is részt vettem már, de valahogy mégis ez jelenti a legtöbbet, és nem feltétlenül a győzelem miatt, hanem mert mentálisan egy percig sem remegtem meg, hiába voltak nyögvenyelős meccsek.

– Mit tűztél ki célul a következő évre?

– FIFA 2021-re egyértelműen az a cél, hogy Magyarországon továbbra is a legjobbak között legyek, illetve megfelelő lehetőségek és támogatások esetén egy külföldi fut champs cup. Pro clubs szinten újonnan kinevezett CO-ként pedig visszavezetni oda a csapatot ahová való, az első háromba.

Esport szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!