Atlétika
Magyari Zoltán

Irány a Balaton!

Publikálva: 2021.02.03 Frissítve: 2021.02.03 Kézilabda

A K&H liga 10. fordulójában a Boglári Akadémia-SZISE otthonába látogatunk.

Női kézilabdacsapatunk Balatonbogláron találna vissza a helyes útra, a DKKA otthonában elszenvedett vereséget követően, de rendkívül kellemetlen ellenfélnek ígérkezik a NEKA és a Szent István SE fúziójával létrejött fiatal együttes.

Ifj. Kiss Szilárd tanítványai tizenegy mérkőzéssel a hátuk mögött a tabella 12. helyén állnak, eddig két győzelmüket a Békéscsaba és az Alba Fehérvár ellen aratták. A mieink hat egymást követő bajnoki győzelmet követően Dunaújvárosban szenvedtek vereséget január 27-én, ám ezúttal szeretnének ismét két ponttal gazdagodni.

A Boglári Akadémia-SZISE legeredményesebb játékosa a 11 meccsen 50 találatot jegyző Farkas Johanna, míg nálunk a 10/69-es mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.
Nagyon ügyes, fiatal csapat, amely a saját játékát játssza, nyitott védekezéssel – jellemezte ellenfelünket vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – A számok alapján kötelező a győzelem, de az utóbbi pár meccsen nagyon hullámzó volt a játékunk. Mindenesetre igyekszünk a maximumot kihozni magunkból – mint mindig –, ezúttal nem csak 30, hanem 60 percen keresztül.

A pénteki mérkőzésen Nagy Ferenc és Túróczy József fújja a sípot, a hivatalos személyek Kertész Adél és Akácsos István lesznek.

2021. február 5. 18:00 Boglári Akadémia-SZISE–MTK Budapest (K&H liga, 10. forduló); NEKA-csarnok (Balatonboglár)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!