Atlétika
Jankovics Dániel

Hungarikonok az Új Hidegkuti Nándor Stadionban (GALÉRIA)

Publikálva: 2023.09.29 Frissítve: 2023.10.03 MTK Budapest

Albert Flórián és Hidegkuti Nándor ereklyéi díszítik majd stadionunkat a szombati Örökrangadón.

Pénteken délután az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a szombati Örökrangadó előtti sajtótájékoztatón Kárpáti Tamás műgyűjtő, Kubatov Gábor, az FTC elnöke, valamint dr. Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke beszélt a két egyesület kapcsolatáról, valamint a kiállított relikviákról.

Kárpáti Tamás, a „hungarikon” gyűjtemény tulajdonosa bemutatta a helyszínen látható Albert Flórián-mezt, amelyet a Fradi egykori kiválósága akkor kapta, amikor Sydney díszpolgárává választották. Ezután elmondta, stadionunk névadója, Hidegkuti Nándor akkor részesült a kiállított zöld színű mezben, amikor az egyiptomi Al Ahly együttesénél dolgozott vezetőedzőként.

 

Ezt követően Kubatov Gábor elmondta, a két együttes a történelem során igyekezett kiállni egymás mellett, és üdvözítő látni, hogy ezúttal a bajnokság első két helyén álló csapat lép pályára az Örökrangadón.

Ezután egyesületünk elnöke, dr. Deutsch Tamás kiemelte, mennyire örömteli, hogy a két csapat telt ház előtt léphet pályára, és hozzátette: a két klub baráti rivalizálása mellett reméli, MTK-sikerrel zárul a szombati találkozó.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!