Atlétika
Szabó Beatrix

Hujber Tamás az „Év játékosa” (GALÉRIA)

Publikálva: 2016.06.01 Frissítve: 2016.06.01 Labdarúgás

Az első csapathoz hasonlóan, a másodiknál is megválasztottuk a legjobbat, ám ezúttal a játékostársak szavazata alapján.

Pölöskei Gábor játékosaitól 1-1 nevet kértünk, aki szerintük kiemelkedően teljesített a 2015/16-os labdarúgó NB III nyugati csoportjában, majd ezeket megszámolva megszületett a győztes, aki Hujber Tamás.

Hujbi (ahogy társai becézik), 12 éves korában került a kék-fehérek kötelékébe, végigjárta a korosztályos csapatokat az U12-től egészen U21-ig, az idei szezont pedig teljes egészében a második csapatnál töltötte. Bővebb információt IDE kattintva találnak játékosunkról.

A támadó 32-ből 31 mérkőzésen lépett pályára, minden alkalommal kezdőként számolt vele a szakmai stáb. A szezonban 11 gólt szerzett, amivel az év játékosa cím mellett a csapat házi gólkirálya is lett a 21 éves játékos.

Góljai mellett eltökélt játékkal és gólpasszokkal is kivette részét a csapat sikereiből a második csapat "tizennyolcasa", és a mérkőzésekre látogatók szemei előtt vált  vezéregyéniséggé, a centerként, irányítóként és – szükség esetén – szélsőként is bevethető játékos. 

Nem véletlen, hogy ebben a szezonban az első osztályban is bemutatkozhatott, a szeptember 19-i paksi bajnoki mérkőzésen állt be, csereként Varga Szabolcs helyére. Ezen felül még négy alkalommal lépett pályára az OTP Bank Ligában, és egyszer pedig a Magyar Kupában.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!