Atlétika
Nagy Marcell

HPCL nyolcadik játéknap

Publikálva: 2021.01.08 Frissítve: 2021.01.07 eSport

Január 10-én, vasárnap nagycsapatunk a kiesés elől menekülő Future Gaming gárdáját fogadja, Akadémiánk a rivális Rákosmente RKSK esport ellen lép pályára.

HPCL I. osztály:

  • MTK Budapest esport–Future Gaming 21:00
  • Future Gaming–MTK Budapest esport 21:30

Január 10-én, a K&H MNEB HPCL nyolcadik játéknapján első együttesünk a büntetéssel, és pontlevonással sújtott Future Gaming ellen lép pályára, tőlük tíz egységet vettek el a liga vezetői, miután szabálysértést követtek el. Ennek következtében az eddig középmezőnyben vitézkedő csapat kénytelen a kiesés elől menekülni, és jelenleg hat pontra áll a biztos bennmaradást jelentő kilencedik pozíciótól.

A pontvadászat jelenlegi állását ITT nézhetik meg.

Az előző idényben négy pontot sikerült szereznie esportolóinknak az akkor még Traubi néven induló csapattal szemben. Az első találkozó 0-0-s, gól nélküli döntetlenjét követően a visszavágót emberhátrányban sikerült megnyernie pro clubs együttesünknek 2-1-re. Az akkori kezdőcsapatunkból öt játékos a két idény közti szünetben távozott szakosztályunktól.

A tavalyi párharcot ITT nézhetik vissza.  

HPCL III. osztály:

  • MTK Budapest FIFA Akadémia–Rákosmente RKSK esport 20:00
  • Rákosmente RKSK esport–MTK Budapest FIFA Akadémia 20:30

Akadémiánk a negyedik helyen folytatja az új esztendőben az idényt, és komoly eséllyel pályázik a feljutásra. Öt ponttal vannak lemaradva fiatal játékosaink a már biztos második divíziós szereplést jelentő pozíciótól.

A tabellát ITT tekinthetik meg. 

Január 10-én a rivális Rákosmente RKSK esporttal mérkőznek meg ifistáink. A rákosmenti együttes harmincöt gyűjtött egységével hetedik helyen áll a tabellán. A két gárda felkészülési mérkőzéseken már több alkalommal is összemérte erejét, akadémistáink remek teljesítményt nyújtva rendre nyerni tudtak.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!