Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

HPCL második játéknap – beharangozó

Publikálva: 2020.11.12 Frissítve: 2020.11.12 eSport

FIFA Akadémiánknak nincs megállás, míg az első osztályban egy héttel későbbre tolódott a második forduló.

A K&H MNEB HPCL I. osztályának következő fordulójára két hetet kell várni, miután az összecsapásokat november 22-re halasztották.

Első csapatunk ekkor a Honvéd esport ellen léphet pályára a Magyar Pro Clubs Bajnokságban. Riválisunk hat ponttal kezdte a bajnokságot, miután az első játéknapon mindkét alkalommal legyőzte a Nutri8 esportot (4–1, illetve 1–0), így a tabellát jelenleg aktuális vetélytársunk vezeti.

Csapatunk az ötödik helyet foglalja el a ZTE FC esport elleni párharcot követően, miután gól nélküli döntetlent követően 1–0-ra győztünk a visszavágón. A mezőny rendkívül szoros, így akár a tabella élére is ugorhatnának esportolóink – remekül sikerült párharcot követően.

Kiváló teljesítményét követően Bíró André és Mihály Barna a hét csapatába is bekerült.

Akadémiánk a hétvégén is pályára lép, miután a K&H MNEB HPCL III. osztályában tizenöt csapat szerepel. A „Majd Máskor” fantázianéven futó együttes visszamondta jelentkezését, így az összes csapatnak 1–0-s győzelmet írtak jóvá mindkét találkozójára.

Fiatal esportolóink az első két fordulót követően hatodik helyen állnak a táblázaton. A jóváírt hat pont mellett az Airnergy esport ellen négy (4–1, 0–0), ameddig a Hajdúnánás Fk – Goolasooval szemben három egységet sikerült gyűjteni (0–3, 1–0).

Czékus Bence kiemelkedő produkciójával egyik legjobb volt posztján.

A harmadik fordulóban FIFA akadémiánk a Red Dewils együttesével mérkőzhet meg a hat pontért. A találkozó időpontját – közös megegyezést követően – szombat 18:00 órára módosították a felek.

Esport szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!