Atlétika
Szabó Beatrix

Hosszú hétvége

Publikálva: 2016.12.09 Frissítve: 2016.12.09 Röplabda

Pénteken a TFSE, vasárnap a Fatum-Nyíregyháza lesz az MTK Budapest ellenfele.

Ismét hosszú hétvége elébe néz az MTK Budapest női röplabdacsapata: a kék-fehérek péntek délután a TFSÉ-t látják vendégül, majd vasárnap a Nyíregyháza otthonába látogatnak.

A csütörtök esti edzés előtt a Fatum-Nyíregyháza elleni Magyar Kupa negyeddöntő első mérkőzésének felvételeit elemezték a kék-fehérek. Petőváry Panni, az MTK Budapest átlója szerint tanulságos volt a videózás.

Ezúttal elsősorban a saját hibáinkra koncentráltunk: a figyelmetlenségekre, nyitásrontásokra, helyezkedési hibákra – mesélte Panni. – Ha ezeknek a számát le tudjuk csökkenteni, lehet keresnivalónk Nyíregyházán.

Persze a nyírségi túra előtt még vár egy nehéz meccs az MTK Budapestre. Bár Németh Lajos együttese jelenleg mindössze a tizedik helyen áll a tabellán, mégis hiba lenne félvállról venni a Benkó Bettinával felálló TFSE elleni mérkőzést.

Egyértelműen a három pont megszerzése a cél a TF ellen, így természetesen belőlük is alaposan felkészültünk. Nehezek az ilyen meccsek, nem szabad olyan hibákat elkövetnünk, mint Budaörsön.

Vasárnap a Continental Arénában lép pályára Alberto Salomoni együttese, ahol a vele azonos pontszámmal álló Fatum-Nyíregyházával kell megküzdenie.

Nagy küzdelemre számítok, de győzni megyünk – jelentette ki a kék-fehérek átlója. – Ha ki tudjuk javítani a keddi meccs hibáit, biztos hogy jobbak leszünk.

Így legyen!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!