Atlétika
Krizsán Xénia

Hiába küzdöttünk

Publikálva: 2019.02.28 Frissítve: 2019.02.28

Nem bírtunk a Nagykőrössel.

NB I/B 20. forduló
Nagykőrösi Sólymok KE–MTK Törökbálint 72-63 (22-11, 14-20, 14-16, 22-16)
statisztika

Férfi kosárlabdacsapatunk az NB I/B piros csoportjának 20. fordulójában a Nagykőrös otthonába látogatott. Hazai pályán már játszottunk egyszer a Sólymokkal, akkor szoros mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk.

Ezúttal sajnos már az első negyed után nem nekünk állt a zászló: a támadójátékunk akadozott, így a hazai csapat 22-11-re hozta az első periódust. Az álmos rajt után kezdtek belejönni a játékosaink, és a félidőre sikerült öt pontra faragni a hátrányt.

A szünet után kiegyenlített harmadik negyedet követően három pontra megközelítettük a vendéglátó alakulatot, de a hajrá nekik sikerült jobban, így végül kilencpontos vereséggel zártuk a hétvégét.

Bódi Ferenc: – Gratulálok a Nagykőrösnek, teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Fizikálisan fölénk nőttek, és azokat a dolgokat, amiket elterveztünk sajnos minimális százalékkal tudtuk végrehajtani. A közeli befejezéseink és a büntetőzésünk katasztrofális volt, ezt tetézte az eladott labdáink száma. A csapatomat azért illeti dicséret, mert az utolsó pillanatig sem adtuk fel, küzdöttünk szívvel-lélekkel, de ma ez ennyire volt elég. További sok sikert kívánok a ellenfelünknek!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!