Atlétika
Moravcsik Angéla

Hetedik helyen zártak az U20-asok

Publikálva: 2017.05.09 Frissítve: 2017.05.09

Remekül szerepelt az országos döntőben az MTK Törökbálint korosztályos csapata.

Szép sikert ért el az MTK Törökbálint utánpótláscsapata, amely a hetedik helyen végzett a Morgen Ferdinánd Emléktornán, azaz U20-as bajnokság országos döntőjében.

Büszkék vagyunk és örülünk, hogy egymás után harmadszor is be tudott jutni az U20-as bajnokság döntőjébe az MTK Törökbálint. Fiataljaink ismét megmutathatták a tudásukat, nagyot küzdöttek, és pariban voltak minden ellenfelükkel. Egy kis szomorúság is lehet azonban bennünk, mert közel voltunk ahhoz, hogy éremmel a nyakunkban fejezzük be az országos döntőt, vagy legalább előrébb végezzünk, mint a hetedik hely.

Az első két mérkőzésünket csak négy ponttal veszítettük el, ráadásul a MAFC ellen (amely az NB I/A csoportjának második helyezettje volt) nemcsak a meccset, hanem az egyik legjobb játékosunkat, Horváth Kristófot is elvesztettük, aki arccsont– és orrtörést szenvedett. Így a második és harmadik mérkőzésen nélküle kellett pályára lépnie együttesünknek. Ennek ellenére a második napon is csak négy ponttal kaptunk ki a nyugati csoportot megnyerő TF-Budapesttől, míg a helyosztón nagy hátrányból fordítva, szoros csatában legyőztük a Debreceni Kosárlabda Akadémia utánpótláscsapatát.

Gratuláció illeti minden játékosunkat és az edzőket is az utánpótlás együttes szerepléséért!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!