Atlétika
Krizsán Xénia

Hatodik helyen végeztünk az egyesületi rangsorban

Publikálva: 2023.02.18 Frissítve: 2023.02.18 MTK Budapest

A Sportegyesületek Országos Szövetségének díjátadó gáláján, klubunk elnöke és ügyvezető elnöke vette át az elismerést a sportért felelős államtitkártól, dr. Schmidt Ádámtól.

A sportegyesületi rangsorban – amelyet a 2022-es évben az olimpiai rendszerben elért eredmények alapján állítottak fel – a Ferencvárosi Torna Club végzett az élen, megelőzve a Budapesti Honvéd Sportegyesületet és az Újpesti Torna Egyletet. A SOSZ és a Szabó László elnök vezette Magyar Paralimpiai Bizottság közösen az Év parasport-egyesületét is díjazta, amely a Törekvés Sportegyesület lett.
 
A díjazottak:
Ferencvárosi Torna Club
Budapesti Honvéd Sportegyesület
Újpesti Torna Egylet /UTE/
BVSC – Zugló Közhasznú Egyesület
Győri Vízisport Egyesület
MTK Budapest
Vasas SC
Szegedi Vízisport Egyesület
Győri ÚszósportEgyesület
Győri Atlétikai Club
A díjátadó gálán, A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Aulájában, klubunk – és a SOSZ – elnöke beszédében így fogalmazott:
A magunk dicséretét másra ne bízzuk, mert a végén elmarad. Igyekszem hát a SOSZ dicséretét elvégezni, mert sokan vagyunk, nyolcszázhat tagegyesületet számlálunk. Köszönjük, hogy ilyen kiváló, képzett sportszakembereink segítik azt, hogy Milák Kristófjaink, Kozák Lucáink, Kozák Danutáink, Szilágyi Áronjaink lehetnek.
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!