Kézilabda
Kobela Tamara

Három érmet szereztek atlétáink a Budapest-bajnokság második napján (GALÉRIA+VIDEÓ)

Publikálva: 2021.01.31 Frissítve: 2021.01.31 Atlétika

Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérem jutott vasárnapra.

A női magasugrással, és MTK Budapest szemszögből bronzéremmel indult a Budapest-bajnokság második napja. Klubunk atlétája, Renner Luca 1.79 méterig jutott, ez Szabó Barbara (1.85) és Fekete Fédra (1.83) mögött a harmadik helyre volt elég.

Nem sokkal ezt követően Erdei Tamara 200 méteren 25.73-as egyéni csúcsot ért el, ezzel a kilencedik helyen zárt, klubtársa Diószegi Kata a 15., Kuti Nikolett a 20. lett. A férfiak mezőnyében Vágvölgyi Csaba is egyéni csúcsot futott, 22.82-es idejével nyolcadik helyen végzett, míg Németh Ádám a 34. legjobb időt érte el.
Ezután a férfi magasugróké volt a főszerep, ahol Jankovics Dániel 2.12 méterrel megszerezte a hétvége második kék-fehér aranyérmét, megelőzve Török Gergelyt (2.08) és Hodossy-Takács Sámuelt (2.08). Guth Mátyás ugyanebben a számban negyedik, Deutsch Domonkos hatodik, Maklári Dániel hetedik lett.

A hétvége utolsó érme távolugrónk, dr. Nguyen Anasztázia nevéhez fűződött. Ugyan Nasztinak csupán egy érvényes ugrása volt, ami 6.39 méteresre sikerült, így is megszerezte az ezüstérmet a 6.41-et ugró Lesti Diana mögött és a 6.24-ig repülő Nemes Rita előtt. Endrész Klaudia – aki tavaly igazolt klubunkhoz – 6.10 méterrel  negyedik, Krizsán Xénia 6.08-cal ötödik, Marosi Viktória 5.55-tel kilencedik helyen zárt.

A részletes eredménysor ITT található.

Galériánk hamarosan további képekkel bővül.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!