Atlétika
Jankovics Dániel

Hangpokol vár az MTK Budapestre Jászberényben

Publikálva: 2014.11.17 Frissítve: 2014.11.17 Röplabda

Mennyire lepte meg az MTK 3-2-es idegenbeli győzelme a Nyíregyháza ellen? Ezt kérdeztük Deme Gábortól, a jászberényi női röplabdacsapat edzőjétől.

A szakember, aki korábba az UTE és a Gödöllő mestere is volt, utánpótlás-csapataival pedig fél tucat bajnoki címet szerzett, így válaszolt:

– A múlt héten kupameccsen fogadtuk a kék-fehéreket. Ismertem a korábbi eredményeiket, és láttam, hogy nehezen indult a szezonjuk. de azt is tudtam, hogy a játékosállományuk alapján jóval többre képesek a tabellán elfoglalt helyezésüknél. A kupameccsen látottak azután meggyőztek arról, hogy jó csapatról van szó. Nyertünk ugyan 3-2-re, de alaposan meg kellett izzadnunk. Ráadásul szerintem jót tett az MTK-nak Oláh János „leigazolása” is. Janó nagy múlttal, és tekintéllyel bíró edző, kiváló segítője lehet az edzői pályán szárnyait bontogató Szél Mártának.

Deme Gábort természetesen a közelgő Jászberényi RK – MTK Budapest bajnoki meccsről is kérdeztük.

– Az teljesen más lesz, mint a kupameccs, hiszen mindkét gárdának nagyon nagy szüksége van a pontokra. Nekünk azért, hogy ott maradjunk dobogó közelében, az MTK-nak pedig azért, hogy beérjék a középmezőnyt. Azt ígérhetem, hogy Jászberényben sok, és hangos néző lesz. Hogy azután ez mennyire zavarja meg az MTK-t, azt egyelőre nem tudom megmondani. Természetesen győzelmet várok, mint ahogy gondolom Márta is.

Hangpokol vár az MTK Budapestre Jászberényben

Fotók: Gémesi Balázs

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!