Tenisz
Fucsovics Márton

Győzelmet érdemeltünk volna

Publikálva: 2019.10.12 Frissítve: 2019.10.12

Hatalmas küzdelemben maradtunk alul a BKG-val szemben.

MTK-Elite Basket–BKG-Príma SE 101-107 (30-19, 16-20, 18-17, 18-26, 9-9, 10-16)

Nagyszerű, helyenként szemet gyönyörködtető játékkal 30-19-re nyerte csapatunk az első negyedet. A második eleje döcögősebbre sikerült, de aztán megint szépen ment a gépezet, és a félidőben 46-39 volt az állás. A harmadikban is végig az MTK-Elite Basket vezetett, a záróetap előtt 64-56-ot mutatott az eredményjelző.

A kétszeri hosszabbítást hozó mérkőzés után gratuláció illeti a vendégeket, ők tették a dolgukat, küzdöttek, hajtottak. Nagy elismerés jár a hazai csapatnak a játékért, a küzdésért, és az önfegyelemért! Köszönet a szurkolóknak a biztatásért!

Lenne miért, de nem szabad sajnálkozni, hanem folytatni kell a láthatóan remek munkát!

Horváth Balázs:Nehéz ilyen mérkőzés után mit mondani, gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez, de inkább ahhoz, hogy végig meccsben tudtak maradni, annak ellenére, hogy 39 percen keresztül, végig kontrollálva a mérkőzést, vezettünk. Nagyon jól kosárlabdáztunk, erős ellenfelet sikerült a komfortzónájából hosszan kimozdítani. Jól működött a támadójátékunk és a védekezésünk is egyaránt, persze voltak olyan periódusok, amikor az ellenfél több kosarat szerzett, de ezekre mindig tudtunk reagálni. Semmi probléma nincs, a csapat dolgozik tovább, jövő héten Budafokon nyerni szeretnénk.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!