Atlétika
Krizsán Xénia

Budapest ad otthont a cselgáncs Grand Slamnek

Publikálva: 2020.10.12 Frissítve: 2020.10.11 Cselgáncs

Zöld utat kapott a World Judo Tour újraindulása: az olimpiai kvalifikációs sorozat október 23-án, a budapesti Grand Slam viadallal folytatódik a Papp László Budapest Sportarénában

Néhány hete a Nemzetközi Judo Szövetség bejelentette a World Judo Tour közelgő visszatérését, amely a koronavírus-járványhoz kapcsolódó globális egészségügyi válság kezdete óta holtponton áll. Örömmel jelenthetjük be a magyar Grand Slam megrendezését, amelyre október 23. és 25. között kerül sor Magyarország gyönyörű fővárosában, Budapesten – írja az IJF a múlt heti közleményében.

Marius L. Vizer, a szövetség elnöke így fogalmazott:

– Ez történelmi pillanat a judo és a sport számára. Örömmel várjuk a Grand Slam megszervezését az IJF előírásaival összhangban és a globális egészségügyi és biztonsági intézkedések szigorú betartásával. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek az erőfeszítésekért, ebben a mindenki számára nehéz időszakban. Alkalmazkodnunk kell a járványhoz, és mi a legjobb mód ennek bizonyítására, mint a szeretett judoversenyünk visszatérése. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a sportolók megmutathassák magukat és folytathassák sporttevékenységüket.

A budapesti Grand Slam viadalra szerda délutánig 81 ország 657 judósa adta le a nevezését.

Forrás: judoinfo.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!