Taekwondo
Salim Sharif

Gálfiék párosa búcsúzott Prágában

Publikálva: 2020.09.04 Frissítve: 2020.09.04 Tenisz

Az MTK Budapest sportolója, Gálfi Dalma és belga játékostársa a negyeddöntőben búcsúzott a 3,1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású prágai női salakpályás tenisztorna páros versenyében, pénteken.

Az MTK Budapest teniszezője, Gálfi Dalma és Kimberley Zimmermann az olasz Giulia Gatto-Monticone és az argentin Nadia Podoroska alkotta egységgel találkozott a prágai női salakpályás torna páros versenyében, és döntő rövidítést követően alulmaradt – számolt be róla az MTI.

A találkozó 1 óra 25 percig tartott. Gálfiékhoz hasonlóan ugyancsak a pénteki negyeddöntőben kapott ki korábban párosban Bondár Anna is.

A viadal alacsony (challenger) besorolást kapott a szervező WTA-tól, ám azokért, akik a koronavírus-járvány miatt nem utaztak el az amerikai nyílt bajnokságra, vagy a US Open eltörölt selejtezőjében szerepeltek volna, végül – a torna rangjához képest – nagy pénzdíjat osztanak szét a résztvevők között.

Páros, negyeddöntő
Giulia Gatto-Monticone, Nadia Podoroska (olasz, argentin)–Gálfi Dalma, Kimberley Zimmermann (magyar, belga) 7:5, 3:6, 10-8 – döntő rövidítés
Korábban
Lidia Marozava, Andreea Mitu (fehérorosz, román, 7.)–Bondár Anna, Tereza Mihaliková (magyar, szlovák) 6:4, 6:4

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!