Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Folytatódott a diadalmenet

Publikálva: 2020.07.01 Frissítve: 2020.07.01 Tenisz

Veretlenül nyerte meg csoportját az MTK Budapest, amely eddig a legjobb mérleggel áll a férfi teniszezők csapatbajnoksága, a Szuperliga idei kiírásában.

Tovább őrzi veretlenségét az MTK Budapest a hazai tenisz erősebbik nemének csapatbajnoksága során: a Szuperliga 2020-as csoportküzdelmeinek harmadik fordulóját is sikerrel vette, 6-1-re legyőzve a Kőszegi SÉ-t, amely a második legjobb csapatnak bizonyult az A-csoportban. Fucsovics Márton és Gombos Norbert nélkül is simán vette tehát együttesünk ezt az akadályt is, olyannyira simán, hogy az egyetlen vereség is egy le nem játszott párosmérkőzés hozadéka, amelyet az MTK adott fel. Összességében csapatunk csupán négy mérkőzést nem nyert meg a csoportjában lejátszott háromszor hét, tehát összesen 21 összecsapásából, így háromból három párharcot behúzva utasította maga mögé a kőszegieket, a pasarétieket és a budaörsieket.

Na de most jön a lényegi rész!

Csütörtökön kerül sor az elődöntőkre, immár a Nemzeti Edzésközpont salakos pályáin, az ellenfél a Diego SC lesz, amely hengerelt az utolsó csoportmeccsén, a Halasi TC-Római TA ellen 7-0-s győzelemmel biztosította be a felsőházi rájátszásba jutását. A másik ágon Kőszegi SE-Somogyi Electronic-GYAC elődöntőre kerül sor, ebből kiderül, hogy a B-csoportot a nagy rivális győriek nyerték meg, akik 2017-ben már elhódították a Szuperliga trófeáját, 2018-ban és 2019-ben pedig a második helyet szerezték meg. De egyelőre csak álom az ellenük játszandó álomdöntő, nem szabad lebecsülniük az elődöntőbeli ellenfelet Piros Zsomboréknak, a GYAC például csak a lehető legszorosabb csatában, 4-3-re tudta megverni a Diegót a B-csoportban.

Eredmények.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!