Tenisz
Babos Tímea

Felfüggesztette a csapatbajnoki küzdelmeket a szövetség

Publikálva: 2020.11.11 Frissítve: 2020.11.11 Asztalitenisz

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy az újabb járványügyi szigorítások miatt – valamennyi csapatbajnoki osztályban – azonnali hatállyal felfüggeszti a mérkőzéseket.

A szövetség honlapján olvasható határozat szerint ugyancsak későbbi rendelkezésig elhalasztották az újonc, serdülő és ifjúsági Top 24 versenyeket, illetve az újonc és ifjúsági országos csapatbajnokságokat.

Kiemelték, hogy az elnökség külön megvizsgálta a férfi Extraliga folytatásának lehetőségét (a nőknél a tornarendszer miatt idén már nincsenek mérkőzések), de a szigorító intézkedések következményeként több csapatnak is gondjai adódnak a játékhellyel, így a legmagasabb férfi bajnoki osztályban is felfüggesztették a küzdelmeket.

A szövetség elnöksége és operatív testülete folyamatosan követi a fejleményeket, a kormányzati és sportirányító szervek általi ajánlásokat és amint lehetőség kínálkozik a csapatbajnokság folytatására, illetve az elhalasztott egyéni versenyek megrendezésére, a lehető leggyorsabban megtesszük a szükséges lépéseket – írták.

(Forrás: MTI)

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!