Atlétika
Szabó Beatrix

Félévértékelő 7. rész – Nagy Tibor

Publikálva: 2015.01.21 Frissítve: 2015.01.21 Labdarúgás

Folytatjuk félévértékelő sorozatunkat, melynek keretében arra kértük az MTK Budapest néhány labdarúgóját, értékelje maga és csapata teljesítményét, valamint fogalmazza meg várakozásait a bajnoki szezon hátralévő részével kapcsolatosan. Az interjúsorozat minden alanyának ugyanazt az öt kérdést tettük fel, így olvasóink a konkrét válaszokon keresztül arról is képet kaphatnak, egy-egy játékos miként éli meg ugyanazt az élethelyzetet a csapaton belül. Ezúttal a fiatal jobbhátvédje, Nagy Tibor válaszolt kérdéseinkre.

– Milyennek értékeled a csapat őszi szezonját?

– Legegyszerűbben megfogalmazva, nagy siker. Voltak ugyan gyengébb meccseink sajnos, de több nagy győzelemnek is örülhettünk szurkolóinkkal együtt. Mindenképp pozitív nyomokat hagyott bennem az őszi szezon.

– Meglepetés a második helyezés, vagy tud ennyit az MTK?

– Mindenki azt mondja, hogy a csapat várakozáson felül teljesít, amiben van is némi igazság, de ne felejtsük el a tavaly tavaszi nagy menetelésünket. Vitathatatlan, hogy akkor összeállt a gárda, és mivel nyáron egyben maradt a keret, ezért számomra annyira nem nagy meglepetés az őszi eredményes szereplés.

– Hogy vagy megelégedve a saját teljesítményeddel?

– Ősz elején sajnos ingadozó volt, de nagyjából az ötödik-hatodik. forduló után úgy éreztem, stabilan tudtam végigjátszani a meccseket, egyenletes teljesítményt nyújtottam. Később sajnálatos módon edzésen megsérült a térdemben a külső oldalszalag, ami nagyon lassan gyógyult ezért ki kellett hagynom öt találkozót. Nagyon örültem, hogy az utolsó meccsen tudtam játszani a Debrecen ellen, amin érdekes körülmények között szenvedtünk vereséget.

– Számodra melyik volt az „ősz meccse”?

– Az itthoni Debrecen elleni 1:0-ás siker, amikor a 89.percben tudtuk kiharcolni a győzelmet az én gólpasszommal.

– Mit vársz a tavasztól egyéni és csapat szinten? Meglehet a dobogó?

– Saját magamtól azt várom, hogy minél többet tudjak minél jobb formát mutatva játszani, és még több gólpasszal tudjam kiszolgálni a csatárokat. A csapat tekintetében egyértelmű mire számítok, hiszen ha már az őszi teljesítményünkkel megalapoztuk, akkor nem túlzott elvárás magunk felé, hogy maradjunk is a dobogón.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!