Atlétika
Magyari Zoltán

Félévértékelő 6. rész – Hrepka Ádám

Publikálva: 2015.01.13 Frissítve: 2015.01.13 Labdarúgás

Folytatjuk félévértékelő sorozatunkat, melynek keretében arra kértük az MTK Budapest néhány labdarúgóját, értékelje maga és csapata teljesítményét, valamint fogalmazza meg várakozásait a bajnoki szezon hátralévő részével kapcsolatosan. Az interjúsorozat minden alanyának ugyanazt az öt kérdést tettük fel, így olvasóink a konkrét válaszokon keresztül arról is képet kaphatnak, egy-egy játékos miként éli meg ugyanazt az élethelyzetet a csapaton belül. Ezúttal a klubhoz a bajnokság elején visszatérő Hrepka Ádám válaszolt kérdéseinkre.

– Milyennek értékeled a csapat őszi szezonját?

– Szerintem várakozáson felül teljesített a csapat, amiből mindenki kivette a maga részét. Nem lehetünk elégedetlenek, a tabellán elfoglalt második helyünk önmagáért beszél.

– Meglepetés a második helyezés, vagy tud ennyit az MTK?

– Igazából magunknak kell bizonyítanunk azt, hogy tudunk ennyit és nem a szerencsének köszönhetjük a tabellán elfoglalt pozíciónkat. Az, hogy joggal tartozik az NB I elitjéhez a csapat, vagy csupán meglepetés volt az őszünk, az a tavasz folyamán fog eldőlni, de a célunk mindenképp az, hogy dobogós helyen fejezzük be a bajnokságot.

– Hogy vagy megelégedve a saját teljesítményeddel?

– Nem vagyok teljesen elégedett, hiszen sérülések hátráltattak ősszel, illetve örültem volna, ha több játéklehetőséget kapok, valamint több gólt szerzek. Persze ennek eléréséhez nekem kell tenni a legtöbbet és remélem a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét tavasszal.

– Számodra melyik volt az „ősz meccse”?

- A csapat számára minden győzelem egyformán fontos, de saját szemszögemből talán a Szombathely elleni idegenbeli sikert emelném ki, ahol góllal járultam hozzá a hátrom pont megszerzéséhez.

Félévértékelő 6. rész – Hrepka Ádám

– Mit vársz a tavasztól egyéni és csapat szinten? Meglehet a dobogó?

– Nem szabad másként nekifutnunk a tavasznak, mint azzal a hittel, hogy a végelszámolásnál is érmes helyen leszünk. Úgy hiszem bennem és a csapatban is van annyi, hogy elérjük céljainkat. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!