Atlétika
Magyari Zoltán

Ezúttal csapatban kell brillírozni

Publikálva: 2020.09.04 Frissítve: 2020.09.03 Atlétika

Az UTE egyesületével karöltve küzdünk a pontokért.

Hétvégén atlétáink Székesfehérvárra, a Regionális Atlétikai Központba utaznak, ahol a csapatbajnoki döntőn vesznek részt. Ahogy a korábbi években már megszokhattunk, egyesületünk az UTE gárdájával alkot egy csapatot.

A versenyen az egyes számokban a győztes 12 pontot kap, míg a 12. helyezett egy ponttal gazdagodik. A végső győzelem annak az egyesületnek jár, amelyik a legtöbb ponttal zár a kétnapos viadal befejeztével.

A mieinknél Szabó Beatrix hármasugrásban kezdi a pontgyűjtést, majd rúdugrásban Szabó Diana, Petry Alexandra, Hornácsik Gréta és Kováts Fanni indul. 100 méteren dr. Nguyen Anasztázia képviseli klubunkat, később magasugrásban Deutsch Domonkos, Jankovics Dániel és Zelena Zalán harcol a helyezésekért.

A magasugrás után a gerelyhajítás következik, itt Marosi Vikinek, Sári Pálmának, Moravcsik Angélának és Krizsán Xéniának szurkolhatunk. Utóbbi a nap végén, a női 4X100 méteren is pályára lép, csakúgy, mint Szabó Beatrix, dr. Nguyen Anasztázia és Kuti Nikolett.

A vasárnapi napot férfi rúdugróink – Nagy Marcell, Vári Péter és Kovács Ákos – szereplése nyitja meg, utána pedig magasugróink, Jankovics Dániel és Deutsch Domonkos hármasugrásban is megmutathatják, mit tudnak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!