Atlétika
Nagy Marcell

Ezüstérem Székesfehérvárról (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.09.06 Frissítve: 2020.09.07 Atlétika

Az MTK Budapest-UTE együttese második helyen zárt az atlétikai csapatbajnokságon.

A kétnapos, székesfehérvári verseny első napja kitűnően sikerült csapatunk számára, hiszen szombat este az első helyen álltunk a pontversenyben.

A második nap a férfi rúdugrással kezdődött, itt Nagy Marcell a 4., Vári Péter a 7., Kovács Ákos pedig a 9. helyen zárt. Ezután a férfi hármasugrás következett, ahol két magasugrónk indult: Jankovics Dániel 14.08-as egyéni csúccsal a 8., Deutsch Domonkos pedig 13.24-gyel a 10. lett.

Női magasugrásban Renner Luca 3. és Krizsán Xénia 7. helye is értékes pontokat hozott, de az UTE atlétája, Szabó Barbara is jól szerepelt, hiszen a 2. helyen végzett. Férfi gerelyhajításban Magyari Zoltán a 7., Jancsik Tamás a 8. legjobb eredményt érte el, majd női távolugrásban dr. Nguyen Anasztázia 3., Szabó Beatrix 7., Gazdag Florina pedig 13. lett.

A nap utolsó egyéni számát, a női súlylökést hétpróbázónk, Krizsán Xénia nyerte meg, később Diószegi Katáék 4x400-on a 7. helyen értek célba. Összesen – az UTE gárdájával együtt – 359 pontot szereztünk, ami az ezüstéremre volt elég a GEAC–Ikarus (392,5 pont) mögött, illetve az FTC (346) előtt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!