Kézilabda
Koronczai Petra

Evezés: termékeny hétvége Csepelen

Publikálva: 2023.06.19 Frissítve: 2023.06.19 Evezés

Odatettük magunkat a hétvégi evezősversenyen.

Hétvégén a csepeli evezőspálya adott otthont a Budapest-bajnokságnak, ahol természetesen evezősszakosztályunk is rengeteg sportolót indított.

Szombaton először Majsai Máté állhatott a dobogóra, aki tanulókorosztályban szerzett bronzérmet. Nem sokkal később ugyanebben a korcsoportban Mészáros Áron ezüstérmet nyert.

Ezt követően a Markó Lilla, Berky Dóra tanuló duó arany-, a Molnár Titanilla, Kántor Borbála páros ezüstérmet szerzett, majd az Elekes Anna, Vágó Emma serdülő páros is aranyérmet hozhatott haza.

A Tóth Balázs, Szikora Ferenc paraevezős párosunk 1000 méteren ezüstérmet ünnepelhetett, majd a Berky Dóra, Kántor Borbála, Hrubos Fanni, Zalánfi Eszter négyes Berky Hanna kormányozásával a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Vasárnap a Szente Dóra, Bagdács Szonja kettős remek teljesítménye aranyérmet ért, majd Kántor Borbála, Markó Lilla és Berky Dóra is begyűjtött egy-egy első helyezést. Később Molnár Titanilla második helyen ért célba az 1500 méter fináléjában, csak úgy, mint a Faragó Áron, Majsai Máté páros.

A nap végén a Juhász Máté, Mónus Csanád fiatal kettős bronz-, a Zalánfi Eszter, Hrubos Fanni, valamint a Berky Dóra, Kántor Borbála duó aranyérmet nyert.

A szombati eredménylista ITT, a vasárnapi ITT érhető el.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!