Kézilabda
Dakos Noémi

Evezés: remekül indítottuk az országos bajnokságot

Publikálva: 2022.07.09 Frissítve: 2022.07.09 Evezés

Fiatal evezőseink kiválóan kezdték a sukorói országos bajnokságot.

Hétvégén a Velence-tavi evezőspályán, Sukorón rendezik a tanuló, serdülő és paravezős országos bajnokságot és a vidék bajnokságot. Pénteken Zalánfi Eszter és a mix négyesünk (Berky Dóra, Majsai Máté Zoltán, Markó Lilla, Faragó Áron, k: Berky Hanna) is diadalmaskodni tudott, míg Gottfried Sámuel, valamint a Markó Lilla, Strochmayer Maja, illetve a Szente Dóra, Bagdács Szonja kettős is ezüstérmet szerzett.

Szombaton Majsai Máté Zoltán, Berky Dóra, Markó Lilla és a serdülő négyesünk (Lukácsovics Enikő, Bagdács Szonja, Szente Dóra, Lipták Kíra, k: Szente Adél Júlia) is aranyéremnek örülhetett. Mónus Csanád egy ezüst- és egy bronzérmet is begyűjtött, de második lett parasportolónk, Novák Richárd is, illetve Faragó Áron, Marton Enikő, Molnár Titanilla és a Szikora Ferenc, Majsai Kristóf, Molnár Bulcsú, Szikora Gergő (k: Szente Adél Júlia) négyes is.

Könnyűsúlyban Temesi Krisztina harmadik lett, csak úgy, mint a Strochmayer Maja, Markó Lilla, Váczi Emma Teodóra, Molnár Titanilla (k: Berky Hanna) négyes.

Fotó: Szlovák Bence/Magyar Evezős Szövetség

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!